Press

Jednom me pitala mala kćerkica: "Što je to PR?" Poslije mojeg objašnjenja "mudro" je zaključila: "To je onda hvaljenje samog sebe!"

No dolje navedeni tekstovi su citati koje su o nama napisali i izrekli - drugi!


057 Info, 08.07.2019.

SPOJ MODERNOG I RUSTIKALNOG - MOMENTUM ARNELIJA MRKIĆA
U prepunom atriju ninske Barokne kuće u petak navečer svečano je otvorena izložba moderne zidne skulpture pod nazivom „Momentum" zadarskog autora Arnelija Mrkića.

Pregledaj članak

Zadarski.hr, 28.06.2018 - Fotoreport

FOTO: IZLOŽBA SKULPTURA "MOMENTUM" U KNEŽEVOJ PALAČI
Arnelio Mrkić će novac od prodanih umjetnina donirati Ligi protiv raka Zadar. U srijedu, 27. lipnja 2018. u atriju Kneževe palače otvorena je izložba zidnih skulptura pod nazivom „Momentum“...

Pregledaj članak

Zadarski.hr, 24.08.2017 - Zadarplus

ŽIVOTNA PRIČA SAMOUKOG UMJETNIKA S BOKANJCA I MINISTRA KULTURE "BLEKA I KONJA"
Arnelio Mrkić: Treba riskirati u životu ako hoćeš uspjeti! "Zamislite vedrog Dalmatinca kojem su vino i kartanje nepoznanica, golmana koji piše pjesme i slika, dizajnera koji je uz olovku i računalo "na ti" i s - ličilačkim valjkom...

Pregledaj članak

Zadarski list, 15.11.2011 - Anita Ćustić

Umjetnost ovog posla proizlazi iz toga što Mrkić baš svaku površinu može pretvoriti u dekorativnu teksturu, reljef, "mramor", "metallic spatulato", venecijanski plaster i slično. Zahvaljujući originalošću ideja i umjetničkoj duši on svaki zid pretvara u umjetničko djelo, koje je idealan spoj jedinstvenih materijala i vještine aplikacija.

Preuzmi .pdf

Slobodna Dalmacija, 05.06.2009 - Nikolina Radić Ančić

Cijeli hotel je opremljen velikim ogledalima zadarskog studija "Arnelio" koji imaju reljefne okvire. Luksuzna talijanska keramika u kupaonicama je u nenametljivim sivim nijansama, a tematsku poveznicu s ostatkom drugih prostora čine tek raskošna Arnelijeva ogledala.

Preuzmi .pdf

"Samo te Bog meni na put stavija."

Anita iz Novalje

"Ovaj stan je sad JA."

Jadran iz Zadra

"Imam problem: Ne mogu odabrati samo jednu (zidnu skulpturu)."

Bernarda Zadar